Mere end 35 års erfaring på automationsmarkedet

Om Holtec.dk
Mød teamet bagKontakt os

Veluddannede medarbejdere

Holtec.dk projekterer, fremstiller og monterer komplette el-løsninger

Projekteringen er et væsentligt punkt i processen, når en styring skal udvikles og designes. Vi tager derfor hånd om alt og tilrettelægger projekteringen efter jeres ønsker og behov. Vi tager hensyn til gældende love og regler og på den baggrund udvælger vi hardware til opgaven. Vi har et meget bredt hardwarekendskab og arbejder på tværs af produktmarkedet. Tal med os, inden I går i gang – det kan godt betale sig!

Lokationer fordelt i Danmark og udland

Års erfaring på automationsmarkedet

Medarbejdere med erfaring, viden og analytiske evner

Projektportefølje årligt

Hvordan det hele startede

Fra kælderrum til Kroatien

Holtec.dk blev stiftet i 1988 under beskedne forhold i et kælderrum på 11 m2 i Næsbjerg by. Holtec fik hurtigt luft under vingerne, og i slutningen af 90’erne måtte grundlæggeren på udkig efter endnu en partner, der kunne bidrage til den fortsatte vækst og udvidelse af virksomhedens forretningsgrundlag. Det førte til, at Søren Jensen i 2004 trådte ind med 49% ejerandel, og at Holtec i de følgende år voksede fra blot 6 til 29 ansatte. Den økonomiske vækst blev hædret og anerkendt med Gazelle-prisen af Dagbladet Børsen fem gange siden 2007. I dag er Holtec både et automations- og ingeniørhus, der servicerer industrien, energi- og miljøsektoren samt private og det offentlige. Velkommen til.

Sådan ser Holtec.dk ud i dag

Holtec har siden virksomhedens beskedne start i 1988 vækstet, og vi har ingen ambitioner om at sætte bremserne i. I 2011 kunne vi udvide Holtec med en ny afdeling, Holtec Vest, der blev startskuddet på en række udvidelser af vores forretning og kompetencer, der i dag er til rådighed i både Esbjerg, Ikast, Hobro, Sønderborg, Århus, Aalborg, Kolding, Struer og Odense.

Virksomheden beskæftiger i dag i alt mere end 100 veluddannede medarbejdere, hvor hovedparten arbejder med software, konstruktion, projektledelse og montage internt, eller eksternt hos kunder. 

Få et lille indblik i vores hverdag

En virksomhed med høje standarder og et kompromisløst værdisæt

Hos Holtec.dk er vi bevidste om det ansvar, der følger af at være en betydende samarbejdspartner i industrien og arbejdsgiver til mere end 140 medarbejdere. Vores rolle på markedet har givet os muligheden for at være ambitiøse med vores værdisæt og de samfundsmæssige ansvarsområder, vi ønsker at udmærke os inden for.

Derfor arbejder vi med et kompromisløst værdisæt, hvad angår menneskerettigheder, arbejdstagers rettigheder og i anti-korruptions henseender. Dertil arbejder vi med at sikre de højest mulige standarder for arbejdsmiljøet i og omkring Holtec.dk samt høje standarder for miljømæssig ansvarlighed, hvilket afspejler sig i de tiltag, vi som virksomhed implementerer på daglig basis.

Mød vores bestyrelse

Søren Maarssø

Søren Maarssø

Formand & Partner

Søren Jensen

Søren Jensen

Bestyrelsesmedlem

Henrik Raunkjær

Henrik Raunkjær

Bestyrelsesmedlem

Mød resten af det fantastiske hold bag Holtec.dk