Specialister med erfaring i alle discipliner inden for opbygning af styretavler

Styretavler
Læs mere om osKontakt os

Styretavler fra egne tavleværksteder

Hos Holtec.dk har vi over 35 års erfaring med styringer og industriel automation, hvorfor vi i dag besidder et bredt, internt kompentencesæt til effektiv opgaveløsning for samtlige brancher såvel som energi- og miljøsektoren.

Dertil har vi egne tavleværksteder i både Esbjerg, Ikast og Prelog i Kroatien, hvor vores specialister dagligt arbejder med samtlige discipliner inden for opbygning og design af styretavler. Kombinationen af vores erfaring med vores egne tavleværksteder, giver os kapaciteten og evnen til at levere en kvalificeret løsning uanset opgavestørrelse. Vi garanterer derfor en effektiv, specialtilpasset opgaveløsning, hvad end der er tale om mindre styringsopgaver eller komplekse automationsløsninger med fokus på jeres behov.

Friheden til at vælge

CE-mærkede styretavler samt UL- og cUL-listede tavler

Der findes et bredt sortiment af hardware og systemløsninger hos vores leverandører, der gør det muligt for os at skabe de løsninger der passer bedst til jeres styretavle.

Når I vælger Holtec som jeres leverandør, får I en samarbejdspartner, der i kraft af sin uafhængighed giver jer muligheden for at vælge komponenter og løsninger med større frihed. Vi er leveringsdygtige inden for både CE-mærkede styretavler med komponent- og overensstemmelseserklæringer til det europæiske marked, mens vi også kan levere UL- og cUL-listede tavler til hhv. det amerikanske og canadiske marked.

I opbygningen af jeres styretavler får I – i samarbejde med vores kompetente specialister – muligheden for at designe en styretavle, der består af løsninger og komponenter, der er det ideelle match til jeres ønsker, muligheder og ressourcer.

Tag kontakt til os i dag og igangsæt dialogen om udviklingen af jeres kommende styringstavle

Vi sætter en dyd i at være en kompetent rådgivningspartner fra start til slut i opbygning af jeres styretavle, så I er garanteret et endeligt produkt, der afspejler jeres visioner og i bedste fald overgår jeres forventninger. Tag kontakt til os – vores specialister sidder klar til at rådgive jer til den bedst tænkelige løsning.