Projektleder med kompetente samarbejdspartnere til det eltekniske område

Komplette integrations- og totalløsninger
Læs mere om osKontakt os

Integrationsløsninger til jeres produktionslinje og arbejdsgange

Hos Holtec.dk har vi i mere end 35 år arbejdet med og for industrier, der har brug for en faglig kompetent samarbejdspartner til integration af nyt udstyr samt software i deres produktionslinjer.

Vi benytter vores store erfaring og kreativitet, når vi bygger integrationsløsninger til en bred kundeskare, der alle har et ønske om at skabe nye, forbedrede eltekniske løsninger med henblik på at optimere deres produktion og daglige arbejdsgange. Med Holtec som samarbejdspartner er i derfor garanteret en partner, der har alle nødvendige forudsætninger for at skabe succesfulde integrationsløsninger. Hvis vi skulle mangle enkelte kompetencer in-house til at udføre jeres integrationsløsning, har vi et bredt netværk af kyndige samarbejdspartnere på det eltekniske område, der hjælper os med at sikre en effektiv opgaveløsning. Uanset omfanget af jeres ønsker for integration af styring og software, må I derfor ikke tøve med at rette henvendelse til en af vores mange afdelinger landet over.

Komplette, nøglefærdige totalløsninger

Vi løser både den styringsmæssige og mekaniske del af jeres opgave

Hos Holtec.dk har vi påtaget os rollen som projektleder i mange af vores opgaveløsninger, hvor kunderne ønsker en kompetent og faglig leder. Vi tilbyder komplette og nøglefærdige totalløsninger, hvor vi løser både den styringsmæssige og mekaniske del af opgaven, samt tager det fulde ansvar for at koordinere samspillet mellem forskellige leverandører. Når vi bliver givet det fulde ansvar til at skabe unikke totalløsninger til vores kunder, kan vi reducere antallet af leverandører ved at udnytte vores brede netværk af samarbejdspartnere. Dette betyder, at vi kan nedsætte omkostninger for jer samt sikre en bedre og mere effektivt opgaveløsning.

Projektleder- og koordinator til store projekter

Hvis I sidder med et projekt og mangler en partner, der evner at skabe totalløsninger og sikre jer tid til det, I er bedst til, må I ikke tøve med at rette henvendelse – vi skaber mest værdi, når vi er med fra A-Z.