Dimensionering og programmering af servoteknik

Servoløsninger
Læs mere om osKontakt os

Erfaren partner til programmering af komplekse servoløsninger

Hos Holtec.dk har vi i løbet af vores 35 år på automationsmarkedet opnået stor erfaring med dimensionering og programmering af servoteknik samt etableret et bredt kendskab til de største fabrikater på markedet.

Vi har gennem årene udviklet et væld af forskellige applikationer med både enkeltstående og synkroniserede akser samt applikationer med fx hastighedsregulering, positionering, kamprofiler, synkronkørsel og flyvende sav. Det har resulteret i et tæt og langvarigt samarbejde med vores leverandører, der ultimativt kommer jeres opgaveløsning til gode. I kraft af disse samarbejder evner vi at løse stadigt flere, større og mere komplekse servoopgaver end vi allerede har i vores portefølje.

Vi benytter bl.a. følgende samarbejdspartnere:

Servoapplikationer

Komplekse servoløsninger

Der findes et væld af populære systemløsninger hos vores leverandører, og vi har muligheden for at skabe kvalitetsdygtigt servoteknik.

Vi har særligt god erfaring med at løse servoopgaver med udgangspunkt i Beckhoffs hurtige og højt integrerbare EtherCAT, da denne er velegnet til en række komplekse opgaver. Her tilbydes der bl.a. fuld integration mellem PLC- og servokontrolleren, hurtig datahåndtering samt nem og fejlsikker vedligeholdelse. Servoløsninger i dag er generelt en prismæssigt attraktiv løsning, da man med en enkelt servoløsning får meget forærende.

Hos Holtec.dk kan vi være behjælpelige med en totalløsning inden for servoteknik, hvor vi både kan dimensionere, programmere, beregne og efter ønske levere føringer. Vi baserer desuden vores opgaveløsning på et tæt samarbejde med fabrikanternes egne servospecialister, så I er garanteret fagligt kyndige programmører og specialister uanset omfanget på jeres servoløsning.