Softwareudvikling med fokus på struktur, gennemskuelighed og fleksibilitet

Professionel softwareudvikling
Læs mere om osKontakt os

Softwareløsninger og softwareudvikling

Holtec.dk er din specialiserede samarbejdspartner inden for kundespecifikke softwareløsninger og softwareudvikling.

Vi råder over en bred vifte af medarbejdere, der har en relevant elteknisk baggrund og langvarig erfaring med softwareudvikling til f.eks. maskin- og procesindustrien, miljø-og energisektoren. Vi kender vigtigheden af relevant proceskendskab og mekanisk indsigt, når der skal udvikles software til en given opgave. Vi lægger derfor stor vægt på disse egenskaber, når vi tildeler medarbejdere til de enkelte projekter.

Vi udvikler PLC-, HMI-, SCADA- og motionsoftware til de fleste store fabrikater i henhold til den konkrete opgave, samt kundens behov og ønsker. Struktur, gennemskuelighed og fleksibilitet er en selvfølge, og vi kan både udvikle efter egne og kundespecifikke standarder.

I forbindelse med softwareudvikling tilbyder vi kundespecifikke løsninger, alt efter jeres behov og ønsker. Uanset omfanget på jeres softwareprojekt garanterer vi:

  • Professionelle og veluddannede softwareudviklere, der kender vigtigheden af relevant maskin- og proceskendskab, og som har den nødvendige mekaniske indsigt.
  • Softwareløsninger baseret på holdbare strukturer, gennemskuelighed og fleksibilitet.
  • En samarbejdspartner, der evner at løfte og imødekomme selv de mest komplekse automationsmæssige opgaver.
Softwareudvikling

Holtec.dk er Siemens Solution Partner og Beckhoff Solution Provider

Igennem vores partnerskab med Siemens har vi adgang til deres brede produktprogram- og løsninger, som vores certificerede medarbejdere benytter til at løse komplekse automationsopgaver. I kraft af vores arbejde som Beckhoff Solution Provider har vi mange avancerede løsninger bag os og en stor erfaring med komplekse Beckhoff-baserede opgaver. Her er vi særligt stærke inden for Embedded PC og IPC samt hydraulisk og elektrisk servoteknik og netværksopgaver er velkomne til at kontakte os med henblik på softwareudvikling og andre softwareopgaver i forbindelse med industrirobotter, dataopsamling, databaseopgaver samt integration med SAP.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om jeres softwaresystemer

Vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, der giver os mulighed for at trække på fornødne kompetencer til softwareudvikling, som vi ikke har in-house. I dag huser vi dog mere end 140 medarbejdere i ind- og udland, og vores kompetencepalette spænder derfor bredt inden for styringsteknik, hardware- og softwareudvikling samt montage og konstruktion. Kontakt os på +45 76767676 eller skriv til os via vores kontaktformular.