Et indgående hardwarekendskab og stærke partnerskaber

Hardware
Læs mere om osKontakt os

Konstruktører med elteknisk baggrund, mekanisk indsigt og et stærkt netværk

Holtec.dk har igennem de sidste 35 år opbygget partnerskaber med fabrikanter og leverandører af elektrisk hardware, komponenter og systemer, som vores konstruktører samarbejder med for at skabe kvalitetsløsninger til nærmest alle brancher.

Vores konstruktører har alle en elteknisk baggrund samt mekanisk indsigt. Tilbundsgående og universel forståelse af opgaven er en forudsætning inden projektering og komponentvalg. Gennem årene har vi opbygget et tæt samarbejde med vores primære leverandører samt bredt kendskab til deres produkter. I vores valg af hardware vægter vi kvalitet, tilgængelighed verden over, pris og supportmuligheder. Vi samarbejder med de fleste store leverandører til branchen og lagerfører i både Esbjerg og Ikast en lang række af de primære materialer. Udover at kunne konstruere og producere tavler til det europæiske marked, kan vi også levere UL- og cUL-listede tavler til hhv. det amerikanske og canadiske marked iht. UL508A og CSA (Canadian Standards Association). Derudover besidder vi også kompetencer indenfor konstruktion og opbygning af ATEX tavler.
Opgradering og optimering

Holtec.dk opgraderer, udskifter og optimerer hardware

Vi besidder et bredt kendskab til hardware på tværs af fabrikater – og har særlig stor kompetence og erfaring inden for Beckhoff, Siemens, Allen-Bradley, Schneider og Omron. I samråd med jer, udvælger vi hardwaren, der passer bedst til det enkelte projekt og de konkrete ønsker.
Mangler du hjælp i forbindelse med dimensionering af hardware, er du altid velkommen til at kontakte vores konstruktionsafdeling. Vi tilbyder hjælp til risikovurdering, opgradering, udskiftning og optimering af både hardware og software på ældre såvel som nyere anlæg.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder…

Hvis I søger hjælp i forbindelse med dimensionering af hardware, opgradering eller komplet udskiftning, må I ikke tøve med at rette henvendelse til os.