Kompetent robotprogrammering og robotintegration

Fleksible robotløsninger
Læs mere om osKontakt os

Robotløsninger – kvalitetssikre totalløsninger og delløsninger

Hos Holtec.dk er vi stolte af vores interne kompetencer samt vores store netværk af samarbejdspartnere på tværs af automationsbranchen.

Det er i kraft af vores kompetencer og langvarige samarbejder, at vi har kapaciteten til at bygge styringer og programmere robotløsninger til produktionsvirksomheder, der fx har et ønske om at opnå en mere effektiv emnehåndtering i deres produktion. Vi har stor erfaring med programmeringsdelen, hvad angår robotløsninger og robotintegration, men vi evner også at bygge og agere projektleder i forbindelse med kundetilpassede løsninger. Uanset om I har behov for en delløsning eller totalløsning, kan vi skabe robotløsninger af forskellige typer og fabrikater til fx:

  • Palletering
  • Emnehåndtering
  • Sandblæsning
  • Pick-and-place-opgaver
  • Robot-vision-kombinationer
  • … og meget mere
Robotintegration

Automatiser og optimer jeres produktionskæde

Hos Holtec.dk har vi stor erfaring med at programmere og integrere robotløsninger, og derved optimere nuværende anlæg og produktionslinjer ved at øge automationsgraden.

Løsninger med robotintegration giver produktionsvirksomheder muligheden for at operere med en højere hastighed og nøjagtighed i produktionslinjen, hvor Holtec besidder kompetencer til netop at udvikle og programmere specialtilpassede robotløsninger med henblik på integration.

Tag kontakt til os i dag, så vi i samråd kan få igangsat udviklingen og integrationen af kompetente robotløsninger til jeres produktion. Vi tilbyder en uforpligtende dialog om type, størrelse og rækkevidde i forhold til jeres aktuelle opgave, så vi kan sikre, at vores løsning matcher jeres konkrete ønsker. Vores kompetencer er ment til at komme jer til gode, og I må derfor ikke tøve med at rette henvendelse så tidligt i processen som muligt – sådan skaber vi mest værdi med de løsninger, vi udvikler for jer.