Serieproduktion af styretavler fra eget værksted

Serieproduktion
Læs mere om osKontakt os

Kompetent og erfaren producent af styretavler

Hos Holtec.dk har vi i over 35 år specialiseret os inden for arbejdet med styringsteknik og industriel automation, og vi råder i dag over vores eget produktion til serieproduktion af styretavler i Kroatien.

Her har samtlige af vores lokale medarbejdere en kvalificeret el-teknisk baggrund inden for automation, hvorved vi kan garantere samme fleksibilitet og kvalitet i vores internationale afdelinger som i vores danske. I kraft af at vi har vores egen produktion, får I som kunde en samarbejdspartner, der er leverandøruafhængig og som har kapaciteten til at serieproducere styretavler med en høj grad af fleksibilitet. Vi hjælper samtlige af vores kunder med at optimere deres produktion gennem serieproduktion af relevante styretavler, og tilbyder naturligvis også at foretage både den indledende kontakt og projektering i Danmark.

Valg af løsning

Effektiv opgaveløsning med friheden til at vælge

Vores specialister har mange års erfaring med både projektering, opbygning og design af styretavler, der gør det muligt for os at trække på vores interne kompetencer, når vi skal serieproducere styretavler i mindre og større omfang. Det er jeres garanti for, at vi kan levere en effektiv opgaveløsning, hvor der er plads til kreativitet og frihed til at vælge løsninger og komponenter, der er det helt rette match til jeres behov og ressourcer. I er derfor også mere end velkomne til at have høje ambitioner for samarbejdet – det har vi selv. Hvis I har lyst til at høre mere om jeres muligheder i forbindelse med serieproduktion af styretavler, må I endelig rette henvendelse til os. Der sidder altid fagligt kompetente medarbejdere klar til at gå i dialog med jer om jeres ønsker og behov, så vi kan få skabt den bedst tænkelige løsning til jer.