Vi arbejder inden for en lang række brancher

Brancher
Kontakt for tilbudHvem er Holtec

Nå succesfuldt i mål med udvikling, optimering, udvidelse eller ombygning af jeres anlæg, maskine eller produktion.

Holtec.dk er en ekspertorganisation, hvor medarbejdernes erfaring, viden og analytiske evner er den væsentligste ressource. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og går som regel ind i projekterne på et tidligt tidspunkt – ofte i udviklingsfasen.

I dag arbejder Holtec.dk med virksomheder inden for en lang række brancher:

Vand

Holtec.dk leverer automationsløsninger til bl.a. vandværker, industrielle vaskeanlæg og vaskesystemer, samt løsninger til vandbehandlingssystemer.

Produktion / Proces

Vi fokuserer på at øge kundernes indtjening gennem optimering af processer og teknologier. I mange tilfælde starter samarbejdet med måling på en given produktionslinje for at få udpeget optimerings muligheder.

Energi

Inden for energisektoren leverer Holtec bl.a. løsninger til forbrændingsanlæg, biogasanlæg, vindkraftvirksomheder og har været medvirkende til udviklingen af Power-to-X (PtX) pilotanlæg.

Maskinbyggere

Ideudvikling, sparring samt udvikling af del- og totalløsninger for maskinbyggere er fortsat blandt Holtec kerneydelser. Gennem årene har vores viden og kompetencer gjort en forskel i talrige udviklingsprojekter, hvor vi har medvirket til at skabe en lang række innovative og effektive løsninger.

Miljø

Holtec.dk har stærkt fokus på miljøsektoren, hvor vi bl.a. har leveret løsninger til rensningsanlæg og sorteringsanlæg.

Fødevarer

Nybygning, ombygning, optimering eller opgraderinger – vi har stor erfaring med automatisering indenfor fødevarebranchen.