Cybersecurity, dataopsamling, IOT, analyse, service og årlig verifikation support

Holtec.dk BI & CS
Læs mere om osKontakt os

Holtec.dk Business Intelligence & Cybersecurity Services (BI & CS)

Holtecdk BI & CS er vores dataopsamling- og netværkssikkerhedsservice til samtlige brancher, industrien og energi- og miljøsektoren.

Dataopsamling er jeres virksomheds mulighed for at samle data fra jeres styringer, så I kan få analyseret, optimeret og eventuelt udbedret fejl. Det er derudover værdifuldt for jer, der ønsker mere effektivt at kunne imødekomme nye og skrappere krav om datasikkerhed og ultimativt sikre jeres kritiske infrastruktur. Holtec.dk BI & CS udvikler med andre ord systemet I mangler, for at kunne lave dataopsamling og overvåge jeres styringsteknikker. Samtidig besidder vi de nødvendige kompetencer til at udføre og rådgive jer i forbindelse med analyseresultaterne. Vi er også behjælpelige med alt fra den konkrete overvågning, til service og vedligeholdelse, så I kan få en totalløsning når I vælger Holtec BI & CS.

  • Software til dataopsamling
  • Opdatering af eksisterende dataopsamlingsløsninger
  • Netværkssikkerhed og dataudveksling for OT Operational Technology
Få visualiseret jeres data – lokalt og/eller globalt

Dataopsamling – cloud-løsning eller lokal server

Holtec.dk BI & CS udvikler dataopsamlingssystemer med udgangspunkt i vores egne høje standarder og kundespecifikke ønsker.

Vi sørger dog for altid for, at dataopsamlingssystemet gør det let for jer at drive virksomhed i overensstemmelse med gældende, nye krav til virksomheder og organisationers cyber- og informationssikkerhed (NIS2-direktiv, IEC 62443 herunder ISO27001 og ISO27002) og krav om tilsyn (årlig verifikationssupport) og rapportering. Systemet, som vi udvikler til jer, kan enten fungere som en cloud-løsning, hvor vi sammen med jer har ansvaret for dataopsamlingen, eller en løsning, hvor jeres data opsamles på en lokal server ude hos jer.

Vi har opnået stor erfaring med dataopsamling over de seneste år, hvor sikkerhedsdirektiver og europæiske tiltag har pålagt flere og flere brancher at øge sikkerheden omkring deres kritiske infrastruktur og deres cybersikkerhed (NIS2) i det hele taget. Hvis I derfor mangler en samarbejdspartner, der er en kompetent leverandør, udvikler og rådgiver på området, er I kommet til det rette sted.