Professionel elinstallation og montage i ind- og udland

Elinstallation og montage
Læs mere om osKontakt os

Eksperter inden for elektrisk montage og installation

Hos Holtec.dk benytter vi os af solide, faglige partnerskaber til at sikre den højest mulige kvalitet på tværs af vores automations- og eltekniske løsninger

Derudover er vores partnerskaber med til at sikre, at vi kan garantere vores kunder en høj fleksibilitet i både ind- og udland. En af vores partnere er HS-Tec. HS-Tec har installation og elektrisk montage som deres ekspertiseområde, og tilbyder alt fra kabeltrækning til montering af linjer for kunder i ind- og udland. De kan enten fungere som supervisorer eller naturligvis selv påtage sig det fulde ansvar for jeres installations- eller montageopgave.

HS-Tec har erfaring med elektrisk montage af alle typer maskinanlæg, hvor de kan montere alt fra små, mobile maskiner til store og komplekse produktionslinjer. Hvis I er nysgerrige på, hvordan HS-Tec kan skræddersy en effektiv opgaveløsning til jeres installations- og montagebehov, er I mere end velkomne til at række ud til os.

Høje standarder og faglig stolthed

Effektiv opgaveløsning med udgangspunkt i jeres behov

Hos HS-Tec og Holtec.dk er veluddannede, specialiserede og erfarne medarbejdere vores førende ressource. I kan derfor altid forvente effektiv opgaveløsning, der baserer sig på gældende standarder, høj kvalitet og naturligvis jeres behov og udfordringer.

Vi tilbyder totalløsninger inden for installation og montage. Lige fra planlægningsfasen til installation, vedligehold og renovering og endeligt den rette dokumentation af de elektriske installationer, vi udfører for jer.

Som Holtec partner er HS-Tec med andre ord jeres mulighed for at få en professionel og vidtfavnende samarbejdspartner til alle opgaver inden for elektrisk montage af industri- og maskininstallationer uanset omfang og lokation.

HS-Tec har derudover den nødvendige el-autorisation til at udføre tilslutning af maskiner og andre installationsopgaver. Det er med til at give os – og ultimativt jer – den fleksibilitet, der skal til for at komme effektivt og sikkert i mål.