Konsolidering i automationsbranchen: Stampes Elektro bliver en del af Holtec

Stampes Elektro A/S i Ringkøbing bliver en del af Holtec Automatic-koncernen, der dermed er repræsenteret i otte danske byer.

Stampes Elektro A/S har siden 1961 leveret automationsløsninger og generatoranlæg til både lokale, nationale og internationale kunder. Virksomheden råder over eget elektroværksted, hvor der udføres reparation og vedligehold af elektromekanisk materiel.

I tråd med den aktuelle konsolideringsproces i automationsbranchen skal opkøbet skabe nye muligheder og synergieffekter. Ifølge ejerkredsen passer sammenlægningen godt ind i de strategiske planer hos begge virksomheder, der i fællesskab udvider kompetencevinduet inden for blandt andet tavleproduktion, software og montageopgaver worldwide.

– Med opkøbet af Stampes Elektro tager vi endnu et skridt mod at blive den førende automationspartner i Danmark. Vi ser en stærk synergi mellem de to selskabers faglighed, siger Søren Skytte Jensen, der er koncernchef og hovedaktionær i Holtec.

Matchende kulturer

Jens Strandbjerg, den hidtidige ejerleder i Stampes Elektro A/S, vurderer, at to virksomheder med samme værdisæt nu bliver samlet i en stærkere og mere kompetent enhed. I en branche, hvor der sjældent er plads til fejl, og hvor høj faglighed er essentiel, er det vigtigt at være på bølgelængde, når man skal arbejde sammen.

 – Kulturen og den rette virksomhedsånd er vigtig for os, og vi ser Holtec som et godt match. Holtec har i mange år haft et godt navn i branchen, og fusionen er en unik konsolideringsmulighed. Vi glæder os meget til at udnytte potentialerne i den nye konstellation, siger han.

Jens Strandbjerg fortsætter som ansat i Stampes Elektro A/S, der også bevarer sit nuværende navn. Han oplyser, at fusionen ikke ventes at få konsekvenser for selskabets nuværende medarbejderstab.