Komplette og kundetilpassede generatorløsninger

Generatorløsninger
Læs mere om osKontakt os

Generatoranlæg- og løsninger siden 1961

I 2019 blev Stampes Elektro en del af Holtec-gruppen og senere gennemførte vi en komplet fusion for at øge synergien mellem vores virksomheder.

Denne fusion har resulteret i, at Stampes Elektro, der siden 1961 har genereret løsninger til en række forskellige brancher, i dag er fuldt integreret i Holtec-gruppen, hvor der både renoveres, sælges, konstrueres og udlejes generatorløsninger til samtlige brancher.

Vores faglige kompetencer og erfaring har gjort det muligt for både nationale og internationale kunder at få komplette og kundetilpassede generatorløsninger leveret. Det gælder alt fra vandværker og vindmølleindustrien til samtlige andre brancher, der har behov for ekstra forsynings- og nødstrømsanlæg. Stampes Elektro har siden deres grundlæggelse leveret mere end 5000 generatorsæt i spændet 3-3500 kVA, og vi fortsætter derfor naturligvis med at konstruere, vedligeholde og servicere generatorløsninger, der dækker vores kunders behov.

Generatoranlæg

Leverandør af fastinstallerede eller transportable anlæg

Generatoranlæg kan dække en række spændingsbehov, og hos Holtec finder vi det derfor naturligt at agere rådgivere for vores kunder, således at I er sikret, at den rette generatorløsning bliver valgt. Generatorløsninger kan være et alternativ til en dyr strømpris og generelt skabe større sikkerhed omkring jeres produktion, hvor nedetid kan være katastrofalt. En generatorløsning er med andre ord jeres mulighed for at etablere en stabil reserveforsyning enten som om nødstrømsanlæg eller for at stabilisere eksempelvis store udsving på en eksisterende forsyning. Hos Stampes Elektro har vi mulighed for at levere mobile og stationære generatorløsninger gennem enten salg eller udlejning. Vi har årevis af erfaring inden for automationsbranchen, og I får derfor kompetente partnere til konstruktion eller rådgivning af jeres kommende generatorløsninger.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder…

Der sidder altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med jer om jeres behov og udfordringer.